китайски ресторант

Как да поръчам

За да поръчате е необходимо да сте регистриран потребител. Ако нямате регистрация започнете от тук. На емейла посочен в регистрационната форма ще получите линк за потвърждение на регистрацията. След това, профилът Ви е активен и може да поръчвате.

Ако вече сте се регистрирали е необходимо да влезете в системата с вашето потребителско име и парола.

Регистрация
Стъпка 1 
От меню адреси въведете адрес/и за доставка. Имате възможност, по всяко време да добавяте, изтривате и редактирате въведените адреси за доставка.
Въвеждане на адреси
Стъпка 2  
От менюто в ляво можете да разгледате всички, предлагани от заведението ястия. При избор на ястие, моля кликнете върху ”ПОРЪЧАЙ”.
Меню
Стъпка 3  
Всички заявени ястия може да видите в прозореца в дясно - "КОЛИЧКА".
 
Стъпка 4  
След като сте приключили с избора, кликнете върху прегледай. Ще видите страница с подробно описание на поръчката до момента. Бихте могли да променяте количества, да изтривате артикули.
Количка
Стъпка 5  
Ако желаете можете да добавите екстри към избраното ястие, кликнете върху „ДОБАВКИ”. Ще се отвори нова страница за съответното ястие, за което желаете добавки. Най-долу има възможност за забележка в свободен текст, например „моля да е без лук“. При потвърждение ще се отвори отново поръчката с отразените добавки до момента.
Добавки
Стъпка 6  
Когато сте готови с избора си на ястия и желания брой прибори, моля кликнете върху ”ПОРЪЧАЙ”.
 
количка
Вашата количка е празна.

прегледай

Потребител:
Парола:

Забравена парола
Регистрация
промоции
Награда
Награда

Mr.Baozi  ОЧАКВАЙТЕ СКОРО
Mr.Baozi ОЧАКВАЙТЕ СКОРО